Oerrace

Oerrace is de jaarlijkse gratis obstacle run in de woeste natuur. Voor jong en oud. Voor getraind en ongetraind. Voor individuen en teams.

Schrijf jezelf of jouw team hier in!

Wanneer?

13 oktober 2019

Waar?

Natuurgebied Maashorst - Herperduin

Wat is Oerrace?

Oerrace is een obstacle run voor echte oermensen. Jong en oud. Getraind en ongetraind. Voor teams en individueel. Het is de ideale manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met obstacle runs. Voor de getrainden onder ons hebben we een uitgebreider parcours uitgezet waar zij kunnen strijden voor de Oerbokaal.

De categorie├źn

We willen iedereen, getraind, ongetraind, recreatief of prestatief, de mogelijkheid geven om mee te doen. Of we nu als familie een leuke run wilt lopen of als sportief team een prestatie neer wilt zetten, of je nu voor de eerste keer loopt of al echt een veteraan bent, voor iedereen is er een geschikte categorie.

Individueel - recreatief Voor jong (vanaf 6 jaar) en oud.

Teams - recreatief Voor gezinnen, families, bedrijven, vriendengroepen, ect.

Individueel - getraind (Middag)

Teams race Strijden voor de Oerbokaal - tot 6 personen (Middag)

Voor onze sportieve vrijwilligers is er een pre-run in de ochtend.

De afstanden

Het parcours bestaat uit een ronde van 3 kilometer en uit een ronde van 6 kilometer. Maar je mag ook meerdere rondes lopen. Jij bepaalt zelf tijdens de run hoe ver je loopt.

Waar vindt de Oerrace plaats?

De Oerrace is onderdeel van het jaarlijkse Oerfestival dat plaats vindt in natuurgebied De Maashorst - Herperduin. We zijn te gast in een gebied dat zich kenmerkt door mooie zandduinen omringt door de mooiste bossen. Een echt oergebied dat geknipt is voor de leukste gratis obstacle run van ons land.

Inschrijven voor Oerrace 2019

Met de onderstaande knop schrijf jij jezelf of jouw team in voor de Oerrace op 13 oktober 2019. Voor iedereen is er een geschikte categorie. Getraind of ongetraind. Individueel of als groep. We zien je inschrijving graag tegemoet.

Schrijf jezelf of jouw team hier in!

Wist je dat...

wij erg blij worden van vrijwilligers?

Om dit gratis evenement gratis te houden zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons helpen met opbouwen, het assisteren tijdens de run en met het afbouwen. Als jij ons hierbij wilt helpen dan kun jij jezelf op deze pagina aanmelden.