Oerrace

Oerrace is de jaarlijkse gratis obstacle run in de woeste natuur. Voor jong en oud. Voor getraind en ongetraind. Voor individuen en teams.

Wanneer?

Oktober 2021

Waar?

Natuurgebied Maashorst - Herperduin

Wat is Oerrace?

Oerrace is een obstacle run voor echte oermensen. Jong en oud. Getraind en ongetraind. Voor teams en individueel. Het is de ideale manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met obstacle runs. Voor de getrainden onder ons hebben we een uitgebreider parcours uitgezet waar zij kunnen strijden voor de Oerbokaal.

De categorie├źn

We willen iedereen, getraind, ongetraind, recreatief of prestatief, de mogelijkheid geven om mee te doen. Of we nu als familie een leuke run wilt lopen of als sportief team een prestatie neer wilt zetten, of je nu voor de eerste keer loopt of al echt een veteraan bent, voor iedereen is er een geschikte categorie.

Individueel - recreatief Voor jong en oud.

Teams - recreatief Voor gezinnen, families, bedrijven, vriendengroepen, ect.

Individueel - getraind

Teams race Strijden voor de Oerbokaal - tot 6 personen

De afstanden

Het parcours bestaat uit een ronde van 3 kilometer en uit een ronde van 6 kilometer. Maar je mag ook meerdere rondes lopen. Jij bepaalt zelf tijdens de run hoe ver je loopt.

Waar vindt de Oerrace plaats?

De Oerrace is onderdeel van het jaarlijkse Oerfestival dat plaats vindt in natuurgebied De Maashorst - Herperduin. We zijn te gast in een gebied dat zich kenmerkt door mooie zandduinen omringt door de mooiste bossen. Een echt oergebied dat geknipt is voor de leukste gratis obstacle run van ons land.

Inschrijven voor Oerrace 2020

Het is nog niet mogelijk om jezelf of je team in te schrijven voor de Oerrace 2020. Voor dit moment adviseren wij je om Dunes Games te volgen op Facebook. Daar houden we jou op de hoogte van alles wat met de Oerrace te maken heeft en lees je ook over onze gratis wekelijkse trainingen (in de zomertijd).