Over Dunes Games

Dunes Games is een verzameling enthousiaste sportievelingen die mogelijkheden biedt voor iedereen die samen in de buitenlucht wil sporten. Simpelweg omdat we weten hoeveel energie je hiervan krijgt. En dat gunnen we iedereen.

Ons doel

Als Stichting Dunes Games zetten wij onze passie voor (buiten)sport in om mensen samen te brengen. Want samen is leuker. Want samen zijn we sterker. We inspireren en motiveren elkaar om te groeien en om te investeren in onszelf. Door samen te sporten willen we op maatschappelijk vlak ook een beweging in gang zetten. Mensen uit een sociaal isolement halen. Mensen elkaar te laten ontmoeten in een neutrale omgeving. Mensen hun (oer)kracht te laten voelen.

Ons motto is: Energie geven is energie ontvangen.

Ons team

Ons team bestaat uit een gemêleerd gezelschap met één duidelijke overeenkomst. We vinden het heerlijk om samen buiten te sporten en we gunnen anderen datzelfde plezier. Wij zijn te herkennen aan onze tomeloze energie, levensgrote glimlach en kenmerkende Dunes Games kleding. En aan het spoor van duinzand dat we altijd achter lijken te laten...